Produkten har blivit tillagd i varukorgen

Ergonomi, arbetsmiljö, hälsa & träning - vi kan hjälpa er!

När det kommer till arbetsmiljöfrågor och ergonomi så finns det otroligt många företag att välja mellan. Fysall AB startades just för att det skulle bli lite enklare att välja en part som faktiskt ser till just era behov och era önskemål och som kan ta fram just det som ni söker. Vi kan också hjälpa er att starta igång ett bra systematiskt arbetsmiljöarbete. 
 

Utifrån vårt sätt att tänka så vill vi hjälpa er att skapa en sund och en välfungerande arbetsplats som i sin tur leder till ett ökat engagemang hos medarbetarna och till ett friskare företag.

Oavsett om ni är ett litet eller stort företag kan vi hjälpa er med allt ifrån inredning, utformning av lokaler, inställningar av befintliga möbler, ergonomiska anpassningar och inköp av nya produkter samt utbildning inom hälsa och ergonomi.

Vi vet att engagemang, vilja och positiva resultat skapas från en god hälsa och en bra arbetsmiljö.

FYSALL hjälper er att skapa en välbalanserad arbetsplats och med det - en välbalanserad livsstil!

En "fysimerad" arbetsplats handlar om att hitta en kombination av variation, avlastning, rörelse och balans som i sin tur leder till ett välbalanserat liv!

Fysall har nära samarbete med flertalet sjukgymnaster från företagshälsovården, forskare inom området stress, arbetsmiljöingenjör och flertalet andra personliga tränare. Vi samarbetar också med några av de största leverantörerna som finns på marknaden inom kontorsinredning, stolar och ergonomi.

Fysall AB samarbetar med flertalet leverantörer som har avtal både med stat, kommun & landsting samt med flertalet privata företag.
Vi blir på det sättet en direkt underleverantör som har rätt att sälja avtalsinnehavarens produktsortiment enligt befintligt avtal.

Användning av uppgifter om kunder i Fysall AB

Fysall AB kommer inte att lämna ut deltagarnas kontaktinformation till eventuella externa samarbetspartner som önskar informationen för marknadsföringssyfte. Endast de företag som levererar tjänster direkt kopplade till Fysall AB erhåller kontaktinformationen (t ex försäkringsbolaget där deltagare är försäkrade under deltagande hos Fysall AB).
Däremot kan deltagarna exponeras för erbjudanden av olika slag via nyhetsbrev som de aktivt själv valt att mottaga och kan när som helst avbryta denna tjänst.

Kundens ansvar vid kommunikation
De mailadresser som lämnas i webshopen är de mailadresserna vi kommer att maila ut information/Nyhetsbrev gällande Fysall AB. Viktigt att kunder kontinuerligt läser av angivna mailadresser. Saknar man sitt Nyhetsbrev är det viktigt att man kollar sin skräpkorg/Spam och godkänner vår mailadress om mail hamnat där.

Vi sparar följande persondata om våra kunder:
Kunder: Förnamn, Efternamn, Företag/organisation, E-post, Person-/org.nr, Momsnummer, Adress, Postnummer, Ort, Land, Telefonnummer.

Beställningar: ip-adress, E-post, , Person-/orgnr, Momsnummer, Adress, Företag, Förnamn, Efternamn, Adress, Postnummer, Ort, Telefonnummer.

Som kund kan du när som helst begära utdrag, ändring eller radering av dessa uppgifter.

Om du önskar mer information, vänligen kontakta oss: info@fysall.se

Välkommen till oss!

 

Produkter

Handla


Information